My hero

Het assortiment

Oude, authentieke, vaak handgemaakte materialen die een sfeer, uitstraling en look met zich meebrengen die op geen enkele andere manier te evenaren is. Los van dat het er fantastisch uit ziet, is circulair bouwen ook nog eens ontzettend duurzaam!

Bekijk materialen

Uniek

Omdat het erg oude (handgemaakte) materialen zijn is geen enkele steen of tegel exact hetzelfde, dit is natuurlijk ook de charme van het materiaal. De geleefdheid en natuurlijke kleurennuances dat uw ruimte een ware blikvanger wordt.

Duurzaam

Circulair bouwen door oude bouwmaterialen te gebruiken zorgt niet alleen voor veel sfeer en warmte, het is tevens erg duurzaam en milieuvriendelijk.

Oude gevelstenen

Metselstenen

Wij specialiseren ons in het geven van een nieuw leven aan oude gebruikte gevelstenen, en zijn momenteel de snelste verwerker hiervan met een enorme voorraad van bijna een miljoen oude metselstenen. Ontdek hoe onze unieke oude gevelstenen uw huis of project kunnen transformeren in een absolute eyecatcher.

Oude stenen kopen

null

Oude gebakken klinkers authentieke bestrating

Oude bestrating

Oude, vaak handgevormde klinkers in diverse kleuren en afmetingen. Met een oprit gemaakt van authentieke stenen of een mooi sfeervol pad langs uw huis zorgt u voor een unieke en warme uitstraling op uw buitenterrein, en het is ook nog eens ontzettend duurzaam.

Oude landelijke vloertegels

Oude vloertegels

Bent u op zoek naar unieke oude vloertegels die uw interieur een authentiek en tijdloos karakter geven? Authentieke handgemaakte vloertegels, échte antieke materialen voor een bijzonder warme sfeer en een duurzame vloer. Bekijk hier ons assortiment!

wch5jsda6ji7lgfonl6n

Handgemaakte grijs gesmoorde plavuizen

In het buitenland vervaardigd, diverse formaten en vormen zeer mooie handgemaakte terracotta plavuizen in de kleur licht en donkerder grijs gesmoord. Volgens de traditionele manier gevormd en gebakken. Wij hebben ze onbehandeld in lichtgrijs, maar via een impregneer behandeling met ons speciale middel kunnen ze mooi donker én tegelijkertijd bestendig worden gemaakt tegen bijvoorbeeld vuil en water.

Antieke handgemaakte ambachtelijke wandtegels

Oude wandtegels

Handgemaakte en geschilderde antieke tegeltjes in het formaat 13x13. Wij hebben diverse mooie oud Hollandse tegels op voorraad, zowel beschilderd als witjes.

Antiek tegeltableau

Oude unieke tegeltableaus

Zeer mooie, authentieke oude tegeltableaus in Delfts blauw, geel-groen en mangaan kleur. Alle tegeltjes zijn handgeschilderd en zullen een onmisbare indruk geven aan de ruimte waarin zij geplaatst zullen worden, een unieke toevoeging aan uw interieur.