My hero image

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid en samen een mooi resultaat bij u thuis neerzetten is voor ons de grootste prioriteit. Hieronder leest u enkele reviews die voorgaande klanten voor ons hebben geschreven.

Google

Gemiddelde score van 4,9 uit 50 reviews

S van Offeren

Jesse is een vriendelijke en hulpvaardige man die ondanks zijn nog jonge leeftijd een op en top professionele zakenman is met heel veel verstand van zaken, en een man van zijn woord. Zeker het aanraden waard!

Frans S

Aan van Dillen verkocht; een schuur vondst oude metselstenen. Contact was erg professioneel, Jesse deed een goed bod en zorgde ervoor dat we zelfs bigbags kregen om de stenen verzend gereed te maken. Zoals afgesproken kwam een transportbedrijf de stenen afhalen, correcte jongeman. Betaling was zeer snel en correct. Kan van Dillen aan iedereen aanbevelen, prima bedrijf en Jesse is zeer doortastend en correct.✅✅✅

Gerco Den Oudsten

Prettig verlopen met Jesse. Vragen werden netjes beantwoord, flexibel om een afspraak te plannen, we werden goed geholpen met het inladen van 2 pallets plavuisjes. Daarna nog beschikbaar voor vragen en advies. Ik kan Jesse zeker aanraden, een eerlijk en goed adres!

Jochem Verbakel

Oude metselstenen gekocht. Had geen tijd om ze te gaan bekijken. En te ver weg. ( Eindhoven ) Maar door goede communicatie en vertrouwen online besteld. Voldeden precies aan onze verwachtingen en op de dag geleverd zoals het ons het beste uitkwam. Top geregeld!

Eduard Wendt

Vlotte service. Mooi product Zeer snel geleverd Had graag meer geweten over waar het product vandaan kwam. Altijd leuk om te weten. Die info was helaas niet meer voorhanden. Zeer prettig zaken gedaan.

Marlieke Colthof

Fijne communicatie, nette prijzen, goed meedenken en snelle levering van onze stenen! Wij zijn superblij met alle service!

Ilse Druijven

Zeer vriendelijke jonge man. Behulpzaam, denkt met je mee. Al heb je 100 vragen hij beantwoord ze. Prachtige bouwmaterialen. Dik tevreden

Ronald de Kraaij

We hebben hier appelbloesem stenen gekocht voor onze Oranjerie. We zijn heel prettig geholpen. ze dachten mee en hadden suggesties. Ook de aflevering geregeld alles op 1 factuur. Voor mooie producten en goede advisering zeker een adres om naar toe te gaan. Ronald

Johanna Bosma

Jesse, via deze weg wil ik je hartelijk bedanken voor je vrijgevigheid. Je hebt meegeholpen om mijn creativiteit vorm te geven, zowel thuis als in mijn lessen. En daar ben ik je echt dankbaar voor. Zo inspireer ook jij jonge mensen. Ook je personeel is vriendelijk en behulpzaam. Enorm bedankt. Hartelijke groet, Johanna

Henk Brouwer

Ben erg te vreden met de afhandeling en bezorging van het bankje en het stalraam door Jesse!

Francisca Schreefel

Vorig jaar rond deze periode druk bezig met een pad in de voor en achtertuin. Deze was voor ons gevoel niet af. We wilden een randje van oude geeltjes. Dit was bij Jesse snel en naar alle tevredenheid zo geregeld! Ondanks zijn jonge leeftijd is het een topper! Wij raden hem dan ook zeker aan! Thanx Jesse!

Dimitri Marcoen

Wij hebben onze stenen via 2de hands op 26 mei te koop aangeboden. Binnen het uur verkocht aan de firma Van Dillen volgens afspraak. Dadelijk stond het bedrag op onze rekening, transport was op afgesproken moment ter plaatse….Perfecte samenwerking. Veel succes nog.

Sil Veltman

Zeer prettig verlopen samenwerking. Het contact liep vlot en duidelijk. Dit heeft uiteindelijk tot een mooi resultaat geleid. Kortom, zeker een aanrader!

Marco van Veen

Snelle, prettige afhandeling. Afspraken werden nagekomen en de geboden prijs voor de gebruikte bouwmaterialen was reëel.

Margrit Muskens

De jonge eigenaar reageerde snel op WhatsApp en was makkelijk met afspreken. Hij heeft een grote collectie aan antieke tegels, reeds schoon gebikt en gesorteerd. Een aanrader voor liefhebbers van antieke bouwmaterialen! Wij vonden er mooie geglazuurde estrikken.

Norman Monsanto

Vader en zoon zijn de waaltjes die ik besteld had snel en netjes bij me af komen leveren.

Jennifer Claassen-Oudshoorn

Vriendelijk en een fijne samenwerking, snelle communicatie en service!

H Volker

....ik had heel snel een paar vierkante meter geeltjes nodig, en dat was supersnel geregeld: hij had ze en in no time bezorgd, top!!!

Johan Hiemstra

Goed advies m.b.t de toe te passen stenen voor een stukje bestrating met oude friese geeltjes.

Johan Stegenga

Goede prijs/kwaliteit, snel en vriendelijk geholpen.

Vincent Visser

Mooie echt authentieke bouwmaterialen, faire prijs

Jasper Buddelmeijer

Mooie spullen en heel goed en snel geholpen!

Betty Jellema

Prettig zaken gedaan. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle reactie en keurige levering.

Mitchell Glas

Goede en snelle levering. Kwaliteit is goed en service was snel en heel vriendelijk!!

Muktar Ismail

Mooi bedrijf zeer vriendelijk goed geregeld /komt zijn afspraken ook na. Mooi om te zien dat de jonge ondernemer hard werkt om zijn doelen te bereiken en heb er zeker vertrouwen in dat dat goed komt!

Robbie Manders

Hele mooie Oude metselstenen.precies wat we zochten.vriendelijk geholpen.bedankt voor de snelle levering.

J.V

Hele mooie partij oude metselstenen geleverd door v Dillen. Goede service en snel geleverd.

Edwin Tuininga

Ben zeer tevreden over Van Dillen antieke bouwmaterialen. Contact verliep vlot en de levering oude geeltjes geheel volgens afspraak. Jesse bedankt voor de goede service en succes met je bedrijf.

Koos Dirkse

Met Jesse via Whatsapp contact gehad over door mij op Marktplaats aangeboden partij IJsselsteentjes. Hij bood een mooi en reëel bedrag. Via extern transportbedrijf regelde hij dat de steentjes bij mij werden opgehaald. Vooraf werd het geboden bedrag aan mij overgemaakt. Het was een plezier met hem zaken te hebben gedaan.

R. Bos

Mooie spullen. Alles was snel en volgens afspraak geleverd. Een goede samenwerking.

Fred Boersma

Enthousiaste jonge ondernemer. Reageert snel en vriendelijk. Goed advies en levert kwaliteit. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar oude bouwmaterialen.

Marins Hettinga

We zijn erg goed geholpen! Er was grote keuze aan stenen en we hebben precies de geeltjes kunnen vinden die bij onze woning pasten, thuisbezorgd en wel. We zijn er erg blij mee!

Frederique Shuiringa

Vriendelijk, reageert snel en erg mooie materialen voor een eerlijke prijs!

Gert Jan Helder

Na lang zoeken toch nog mooie bijpassende plavuizen gevonden voor het vergroten van onze bestaande keukenvloer. Ruime sortering estriken en behulpzame medewerkers die meehelpen en meedenken! Gert Jan, Haren

S Foekema

Na lang zoeken vonden wij de juiste stenen voor onze schouw. Prachtige mooi schoongemaakte donkere steentjes en ook nog een beetje in de buurt. Zeer vriendelijk geholpen door de eigenaar en zijn medewerkers met het in de auto tillen van de stenen. Helemaal top. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

F de Witte

Wat opviel aan Jesse van Dillen zijn bedrijf is dat hij veel passie en verstand van zijn handel heeft. Hij is open en vriendelijk en handelt netjes. De afspraken welke je maakt komen ze na. Wij willen dit bedrijf ook zeker aanraden.

B Stam

Zeer enthousiaste verkoper. Hart voor de steentjes. Mooi om zo de oude steentjes een tweede kans te geven. Prima kwaliteit stenen! En goede afspraken en levering.

Hans S

Communicatie is snel en goed. Afspraken worden goed gemaakt en nagekomen. Goede betrouwbare partij om prettig zaken mee te doen.

D Oosterbaan

Prima bedrijf om tegels en stenen te halen. Vriendelijk en correct.

Marktplaats

Gemiddelde score van 4,97 uit 194 reviews

J Ypma

Product zoals omschreven, Reageert snel, Vriendelijk, Komt afspraken na, Goede Prijs/Kwaliteit.

Robert

Reageert snel, Komt afspraken na, Voldoet aan verwachting.

De Graaff

Reageert snel, Vriendelijk, Komt op tijd.

Ava

Product zoals omschreven, Duidelijke foto's, Reageert snel, Vriendelijk, Komt afspraken na, Goede service, Voldoet aan verwachting.

Beryl Steengoed

Reageert snel, Vriendelijk

Pearlram

Product zoals omschreven, Duidelijke foto's, Reageert snel, Vriendelijk, Komt afspraken na, Goede Prijs/Kwaliteit, Goede service, Voldoet aan verwachting.

Jurrie

Vriendelijk, Komt afspraken na, Komt op tijd.

Lefferts

Reageert snel, Vriendelijk, Komt afspraken na, Komt op tijd.

GB

Reageert snel, Vriendelijk, Komt afspraken na.

svandorsser

Reageert snel, Vriendelijk, Deal snel gesloten, Komt afspraken na, Snelle verzending, Goede Prijs/Kwaliteit, Goede service, Voldoet aan verwachting.

Marva

Reageert snel, Komt afspraken na, Biedt realistisch.

Wiebren

Product zoals omschreven, Duidelijke foto's, Reageert snel, Vriendelijk, Deal snel gesloten, Komt afspraken na, Goede service, Voldoet aan verwachting.

Robert

Product zoals omschreven, Duidelijke foto's, Reageert snel, Vriendelijk, Deal snel gesloten, Komt afspraken na, Snelle verzending, Goede Prijs/Kwaliteit, Goede service, Voldoet aan verwachting.

Maria

Vriendelijk

Jinte

Product zoals omschreven, Duidelijke foto's, Reageert snel, Vriendelijk, Deal snel gesloten, Komt afspraken na, Voldoet aan verwachting.

De Boer

Reageert snel, Vriendelijk, Komt afspraken na.

T&A

Reageert snel, Vriendelijk, Komt afspraken na, Attent.

Joost

Reageert snel.

Pief

Reageert snel, Komt afspraken na.

S

Reageert snel.

Smit

Reageert snel, Vriendelijk, Komt afspraken na, Komt op tijd.

AH

Vriendelijk, Komt afspraken na, Komt op tijd.

Karins

Reageert snel, Vriendelijk, Komt afspraken na, Attent, Betaalt snel, Komt op tijd.

3de.Hands

Product zoals omschreven, Duidelijke foto's, Reageert snel, Vriendelijk, Deal snel gesloten, Komt afspraken na.

Tonnie

Reageert snel, Komt afspraken na.

SGAG Bosma

Reageert snel, Vriendelijk, Komt afspraken na.

Hovenga

Product zoals omschreven, Reageert snel, Vriendelijk, Goede Prijs/Kwaliteit.

Peter van den Berg

Reageert snel, Vriendelijk, Komt afspraken na, Attent, Komt op tijd.