Algemene voorwaarden

Stenen

 1. Ondanks zorgvuldig sorteren kan het voorkomen dat er stenen tussen de zending zitten waar een brokje af mist of die niet helemaal intact zijn, u kunt deze stenen overigens prima metselen en dit zal tot een mooi resultaat lijden.

 2. Ondanks zorgvuldig bikken kan het voorkomen dat er stenen tussen de zending zitten waar nog een restje kalk aan zit.

 3. Ondanks zorgvuldig sorteren kan het voorkomen dat er stenen tussen een zending zitten met roetvorming.

 4. Ondanks zorgvuldig tellen kan het voorkomen dat de zending een klein aantal afwijkt van het daadwerkelijk aangekochte aantal, dit kan zowel positief als negatief uitvallen maar het zal nooit meer dan 2% schelen van het aangegeven aantal.

 5. De pallets zoals getoond op foto’s zijn van de buitenkant afgespoten, dit is om een weergave te geven van hoe de stenen er uit zien als ze even afgespoten zijn. In het midden van de pallet kunnen de stenen wat stoffiger of viezer zijn. Dit is gemakkelijk te verwijderen met een hogedrukspuit eens ze gemetseld zijn.

 6. Indien stenen ongezien gekocht worden is van Dillen antieke bouwmaterialen in geen enkele vorm aansprakelijk op ongewenstheden in de zending anders dan de afgesproken hoeveelheid. ‘Mooi’ antiek is een subjectieve kwestie waarin ieders smaak verschilt, om deze reden raden wij aan om altijd eerst langs te komen en het materiaal te bekijken.

(Vloer)tegels

 1. Ondanks wij ons best doen dit te voorkomen, is het mogelijk dat er tegels kapot zijn gegaan tijdens het intern of extern transport, het zullen er nooit veel zijn en indien dit wel het geval is zullen wij een tegemoetkoming doen in financiële ofwel materiële vorm.

 2. De tegels worden gekocht zoals gezien, indien het uiteindelijk tóch niet blijkt te passen bij uw woning of inrichting zullen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld kunnen worden.

 3. Ondanks zorgvuldig schoonmaken van de tegels (tenzij anders vermeld) kan het voorkomen dat er op sommige tegels nog sporen van kalk of een ander soort vuil te vinden zijn.

 4. Door vuil aan de onderkant van de tegels is het mogelijk dat de tegels tijdens het opstapel- en opslagproces weer enigzins vuil worden. De tegels zijn (tenzij anders vermeld) echter wel schoongemaakt en hebben hooguit een kleine opknapbeurt nodig met een borstel of hogedrukspuit.

 5. Indien de tegels ongezien worden gekocht is van Dillen antieke bouwmaterialen in geen enkele vorm aansprakelijk voor ongewenstheden in de zending anders dan de afgesproken hoeveelheid. ‘Mooi’ antiek is een subjectieve kwestie waarin ieders smaak verschilt, om deze reden raden wij dan ook met klem aan om altijd eerst langs te komen en het materiaal te bekijken.