My hero image

Wat wij van u willen kopen

Wij zijn continu bezig met het verkrijgen van mooie materialen om ons aanbod zo divers, groot en interessant mogelijk te houden. Natuurlijk kopen wij alles dat we nu al aanbieden, maar twijfel niet om contact op te nemen als u andere materialen heeft waar wij wellicht interesse in hebben!

Eerlijke prijzen

Wij bieden altijd eerlijke prijzen op de aangeboden materialen, wel dient er rekening gehouden te worden met diverse factoren zoals: aantallen, staat van zijn, afmetingen en de hoeveelheid werk die eraan zit om het betreffende materiaal schoon te krijgen.

Vlotte afhandeling

Wij staan bekend om het feit dat we snel reageren, er gaan geen dagen bedenktijd of moeilijke procedures aan vooraf. Als u een materiaal aanbiedt kunt u dit per mail of whatsapp doorsturen (zie 'Contact') en zullen wij binnen een uur reageren, vaak zelfs al binnen enkele minuten.

Inkoop van materialen

Wilt u oude bouwmaterialen zoals oude stenen en oude tegels verkopen? Voor de verkoop van uw oude metselstenen en andere materialen kunt u bij ons terecht!

In onze zoektocht naar authentieke materialen zijn wij voornamelijk geïnteresseerd in bouwmaterialen zoals stenen, tegels en dakpannen. Andere diversen als hekwerken vinden wij ook mooi en interessant, maar dit is niet waar onze focus ligt. 

Welke materialen zoeken wij?

Of u nu een particulier bent met stenen uit uw achtertuin of een onderneming zoals een sloop en- of aannemersbedrijf met grotere hoeveelheden materialen, wij hebben interesse in wat u te bieden heeft. 

Wij zijn onder andere op zoek naar:

 • Antieke (Friese) geeltjes; Antieke oude geeltjes zijn er in diverse soorten en formaten, wij kopen alle vormen van ouderwetse en gebruikte Friese geeltjes in, zowel de boerengeeltjes klinkertjes als metselstenen.
 • Antieke ijsselstenen / Ijssels ;  Wij kopen en verkopen zowel oude machinale vormbak als antieke handvorm ijsselstenen in alle mogelijke kleurstellingen. 
 • Overige oude gevelstenen; Tevens kopen wij alle andere soorten antieke metselstenen en oude bakstenen zoals oude rode gevelstenen, bakvorm stenen, bruine stenen, jaren 30 stenen, vechtformaat stenen en alles wat u verder nog kunt bedenken.
 • Oude bestratingsmaterialen; Onder andere oude gebakken waaltjes, friese geeltjes en ijsselklinkertjes zijn onderdeel van onze voorraad, wij kopen deze materialen altijd in!
 • Oude rustieke vloeren; Denk hierbij aan mooie estrikken ofwel estriken, oud Hollandse plavuizen in alle kleuren, zowel geglazuurd als ongeglazuurd rood / grijs gesmoord, maar ook kerkdallen en andere bijzondere oude vloeren.
 • Oude dakpannen;  Wat betreft dakpannen zijn wij enkel geïnteresseerd in de oude holle variant, zowel rood als grijs gesmoord. 

Eerlijke prijzen

Wij bieden eerlijke prijzen voor de aangeboden materialen. Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende factoren, zoals:

 • De staat van het materiaal
 • De afmetingen
 • De hoeveelheid werk die het kost om deze materialen weer verkoop-klaar te krijgen
 • De eventueel verbonden sloop en/of transportkosten die wij er aan hebben

Wij hanteren altijd eerlijke prijzen en we schakelen snel, we streven er altijd naar om voor beide partijen de beste prijs en afhandeling te realiseren. 

Vlotte afhandeling

Wij staan bekend om het feit dat we snel reageren. Er gaan geen dagen bedenktijd of moeilijke procedures aan vooraf. Als u een materiaal aanbiedt, kunt u dit per mail of whatsapp doorsturen (zie ‘Contact’) en zullen wij binnen een uur reageren, vaak zelfs al binnen enkele minuten.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Als u vragen heeft of materialen wilt aanbieden, kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen via:

 • Onze e-mail: info@vdabouwmaterialen.nl
 • Onze WhatsApp: +31 6 49 67 06 96 (Jesse van Dillen)
 • Wij streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op alle berichten die we ontvangen.